Termeni&Conditii

Termeni&Conditii

Toate serviciile furnizate de acest site sunt doar pentru divertisment si nu va putem garanta acuratetea lecturii. Trebuie sa aveti mai mult de 18 ani pentru a putea folosi serviciile noastre si sa fiti posesorul abonamentului telefonic sau sa aveti permisiunea posesorului abonamentului telefonic pentru a apela la serviciile noastre.Toate apelurile catre serviciile noastre la numere cu tarife premium sunt inregistrate, cu acordul clientului. Cost Serviciu: 1.7euro+tva/minut in cazul accesarii serviciului de Chat Tarot, Astrologie, Numerologie si Consiliere Personala.In timp ce Traffic Manager Limited considera ca tarotistii si astrologii nostrii sunt specialisti in domeniul lor de activitate, trebuie mentionat ca ei sunt liber profesionisti si subcontractati de firma noastra. Traffic Manager Limited nu are control asupra continutului lecturilor facute. Asadar, nu ne putem asuma responsabilitate pentru acuratetea continutului acestora, explicit sau tacit, oferit de catre astrologii si tarologii nostri. Prin urmare, Traffic Manager Limited nu este raspunzator si nu va accepta sa fie gasita responsabila pentru orice pierdere sau dauna care ar putea rezulta din continutul unei lecturi de tarot sau astrologie, sau din orice alta informatie disponibila pe site.

Telefoane cu tarife premium – Conditii de acces

  • Varsta minima 18 ani
  • Sa aveti acordul titularului cartelei, in cazul in care nu sunteti proprietarul direct al acesteia

Confidentialitate si protectia datelor

Toate informatiile furnizate de clienti pe acest site permit firmei Traffic Manager Limited sa raspunda intrebarilor acestora. Toate informatiile cerute clientului, care sunt optionale, ne ajuta sa-l cunoastem si sa-i intelegem mai bine nevoile si sa imbunatatim Produsele oferite acestuia.

Gestiunea informatiilor personale ale clientilor este realizata de firma Traffic Manager Limited, care se obliga sa asigure un nivel adecvat de protectie a informatiilor si sa previna alterarea, pierderea, accesul neautorizat sau difuzarea datelor inregistrare si riscurile la care sunt expuse acestea, indiferent daca sunt cauzate de o actiune umana sau provin din mediul fizic sau natural.

Informam clientii/utilizatorii nostri ca acest site functioneaza in conformitate cu prezenta legislatie privind protectia datelor cu caracter personal, anume Legea nr. 677 din 2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si cu alte prevederi legale si reglementare.

Infoline numere SVA: 0318260010 – 9:00-18:00, luni-vineri, zile lucratoare – Tarif normal